Plakater til børneværelset

MOON & STARS-SERIEN

Be happy, be kind, be strong, be brave! Moon & Stars-serien er fyldt med gode budskaber til børneværelset. I afdæmpede farver er flere skønne dyr portrætteret med stjerner, måne og luftige skyer.

Serien er inspireret af vores kunder, der længe har efterspurgt plakater med afdæmpede farver, som kunne gå godt til vægge, der er malet lyserøde, lyseblå og andet, Vi synes, at resultatet er blevet rigtig godt!

Som med alle vores plakater, kommer der løbende nye til, når der kommer idéer og inspiration. Der er mulighed for at sammensætte en rigtig fin billedvæg med forskellige dyr motiver og budskaber. 

Du kan se Moon & Stars-serien her.

En parade af nuttede dyr på børneværeslet

Børneværelset må gerne ose af leg og fantasi i vores verden. Musik, ballet, dans og fri fantasi er gennemgående på disse plakater, hvor der blandt andet er en vaskebjørn på en ethjulet cykel, som føre an for en hel parade af skønne dyr motiver. 

Play all day” består af et simpelt budskab, som hører sig til på børneværelset! Derudover kan man selvfølgelig godt supplere med “Let’s have fun”. Der er ingen tvivl om, at begge plakater sender en god og legefyldt stemning ud på børneværelset. 

De skønne motiver er også at finde på vores så fine sengetøj, som er lavet i samarbejde med BySkagen. På sengetøjet er teksten naturligvis ændret, så det passer til dejlige drømme: “Dream all night” og “Sweet dreams little one”. Du kan finde vores lækre senge lige her. 

Magiske enhjørninger og seje dinosaurer på plakaten

I et magisk eventyrland møder du vores to enhjørninger Fiona og Fluffy. I Mouse & Pen universet er vi vilde med citater, der kan inspirere og få smilet frem! 

Always be yourself – make you own magic” er et fantastisk citat, der skal få vores små til at holde fast i, hvem der er og samtidig inspirere til mange magiske lege på børneværelset!

Let the world hear you roar!” er en opfordring til at alle skal gi’ den gas på børneværelset og tage energien med videre! Dinosaurerne leder tankerne hen til den fantastiske børnefilm: “Landet for længe siden”, om fem dinosaurer venner, der sammen tager på en rejse for livet. 

Hvis du heller ikke kan få nok at enhjørninger og dinosaurer kan vi glæde sig med, at vi også har sengetøj, wallstickers og solide stofnet med eller uden personlig tekst i samme stil som plakaterne.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.