Mød os på messe

Vi elsker at møde vores eksisternede og nye kunder, og fremvise alle vores fine produkter. Derfor kan du naturligvis finde Mouse & Pen på messerne i både i Danmark og udland. Se oversigten over de messer, hvor du kan møde os.

Vi deltager på Formland messe i Herning Messecenter to gange om året. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand. Vores stand lyder på: D3310.

Som ny forhandler af vores produkter, giver vi et godt opstartstilbud med enten vores standere, displays m.m. Vi hjælper dig godt i gang, hvor man altid kan ringe eller skrive til os, hvis der skulle være nogle spørgsmål. Vi er her for at finde den helt rigtige løsning til dig og din butik. 

Vi garanterer, at der løbende vil blive tegnet flere produkter, som du kan forhandle i din butik. Derudover lytter vi altid på vores kunder, så hvis du eller dit team har et godt tegneforslag, er I mere end velkommen til at kontakte os. Vi skriver alle jeres forslag ned.

 

MESSEKALENDER 2024

I 2023 vil du kunne finde os på følgende messer:

  • Formland messe, Herning, Danmark: D. 4. – 6. februar 2024.

Messelisten vil løbende blive opdateret. Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor du også kan få besked om kommende messer, samt hvilke nyheder, der vil blive fremvist til messen. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.