Vores historie

Kærlighed til retro og en nostalgisk streg er kendetegnet for Mouse & Pens populære posters og illustrationer. Helle lader sin personlighed skinne tydelig igennem i sine tegninger. De forskellige plakater er tegnet med en lille skævhed og en dejlig naivitet der udstråler glæde til livet, positivitet og masser af smil i hverdagen.

Helle har tegnet hele sit liv og har altid været fascineret af børnebogs universet. Tegnere som Christel, Ole lund Kirkegaard (Orla Frøsnapper) Ilon Wikland (Astrid Lindgreen) Cicely Mary Barker (Flower Fairies) Beatrix Potter (Peter Kanin) har været inspirationskilder til Helles tegnestil.

Historien om Mouse & Pen Illustration tog sin begyndelse i slutningen af 2015, da Helle begyndte at tegne plakater for at sælge dem til byens mange turister. De første plakater blev sat til salg på den majestætiske trappe foran famliens smukke byhus fra 1790 i hjertet af historiske Ebeltoft. Forbipasserende blev hurtigt meget grebet af den unikke stemning og de livsbekræftende budskaber i Helles motiver, og plakaterne blev revet væk. I 2016 begyndte de lokale butikker at vise stor interesse for Helles plakater. ”Jeg var overvældet over den store interesse fra de mange fede butikker, der pludselig ville føre mine plakater”. Succesen var ikke til at tage fejl af. Butikkerne berettede om massiv interesse for Helles plakater, og de blev solgt næsten lige så hurtigt, som de blev lagt på hylden i butikken. Siden er 170 butikker i hele Danmark og 50 i udlandet kommet med i Mouse & Pen familien, og drømmen om at skabe sin egen virksomhed er dermed gået i opfyldelse.

I dag består Mouse & Pen brandet ikke kun af håndtegnede plakater og kort, men så meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder også papirkunst, Fingerprint gæsterbøger, festlige indslag til anledninger, tryk på stofnet, labels, takkekort, party dekorationskit, senge- og nattøj m.m. Vi udvider hele tiden vores sortiment ud fra vores kunders opfordringer. 

Mouse & Pen er i dag et familiedrevet firma med base i byhuset i Ebeltoft og konceptbutikken i Adelgade 4, Ebeltoft.

Mouse & Pen butikken befinder sig i den historiske by, Ebeltoft på Djursland. 

Ebeltoft er kendt for sine hyggelige og smalle brostensbelagte gader, bindingsværkshuse og den flotte natur.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.