Bliv forhandler

Tak for din interesse i at blive en del af Mouse & Pen illustration familien. For en del af familien er lige præcis det du og din butik bliver, når du forhandler vores håndtegnede produkter. 

Vi lægger stor vægt på at yde en fantastisk og personlig service til dig og står altid klar til at hjælpe, således vores produkter også kan blive en kæmpe succes i netop din butik. Familien bag Mouse & Pen er nøjagtig som vores fantastiske produkter: glade, positive, venlige og altid smilende. 

Som ny forhandler hjælper vi dig godt igang, derudover modtager du også nogle gode opstarttilbud. Man kan altid ringe eller skrive til os, hvis der skulle forekomme nogle spørgsmål undervejs. Vi er her for at finde den bedste løsning til dig og din butik. 

Vi har en adskilt B2B webshop, som du finder her.

Forhandler formular 

Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, og vi vil vende tilbage senest dagen efter, vi har modtaget din henvendelse.

Vi glæder os til at byde dig og dit team velkommen til Mouse & Pen familien. 

Helle Dannemarre

Indehaver & kreativ ansvarlig

Lykke Josefine Kolding

Salg & Markedsføring

Tlf: +45 22 41 66 31
Email: info@mouseandpen.dk

Klaus Dannemarre

Økonomi & Salg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.