En hilsen til


En kærlig hilsen

Brudeparret, konfirmanden eller barnet der skal døbes eller navngives – vores fine æsker med 50 ark er en hyggelig og personlig måde at huske livets store begivenheder på ved at lade dine gæster udfylde en hilsen til dagens hovedperson(er). 

Skab skønne minder

Den skønne æske med personlige hilsner kan bruges som et festligt indslag til festen, eller kortene kan være en del af borddækningen og lægges på hver tallerken. Æsken bliver et skønt minde efter festen, som kan tages frem igen og igen. Et smukt alternativ til den traditionelle gæstebog.

Æsken kan f.eks bruges ved barnedåben/navngivningen og senere i livet tages frem igen, eksempelvis ved konfirmationen/nonfirmationen. Her kan forældrene og teenageren gøre status over hvad gæsterne dengang spåede og skrev i hilsnerne. En ny æske med hilsner til konfirmationen kan danne ramme om endnu en smuk mindeæske, der kan gemmes sammen med æsken fra barnets dåb/navngivning. 

Hvis I skal bruge mere end de 50 ark som kommer i æsken, har vi pakker med ekstra kort som kan tilkøbes.  

 

Lad gæsterne sætte aftryk

Skab endnu flere unikke minder! Se vores mange fine fingerprint plakater til livets store begivenheder. Fingerprint plakaten er en sjov og hyggelig måde at samle gæsterne på og skabe unikke minder ved at lade dem alle sætte deres fingeraftryk på plakaten.

Læs meget mere om fingeraftryk plakaterne HER

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.