Julegave inspiration

Juleaften nærmer sig, og der skal typisk købes massevis af gaver til forskellige – hvilke julegaver skal du have liggende under træet i år? Det vil vi meget gerne hjælpe dig med! Vi har nogle forslag til, hvad du kan give dine nærmeste. 

Vælg imellem 150 skabeloner.

Personlige plakater

Ved du ikke hvad du skal give i gave? Så har du her et meget fint forslag! Få skræddersyet en af vores mange skabeloner af personlige plakater. Alle illustrationer er håndtegnet med en lille skævhed og masser af kærlighed. 

Vælg bl.a. imellem vores personlige familie- og par,- børne,- stjernetegns-, stundenter-, line art-, skrift– eller vores populære gummistøvle plakater.

Hvad er mere unikt og betænksomt end en personlig plakat?

 

Baby- og børneplakater

Vi kan slet ikke stå for søde dyre motiver – derfor har vi tegnet mange forskellige søde illustrationer af dyr og sat dem på vores udvalg af personlige plakater til børn. Denne kategori har vi opdelt i 3 underkategorier: Bogstavsfødsels– og her bor… plakater. Skræddersy din egen plakat til børneværelset. 

Du kan se vores store udvalg af personlige børneplakater lige her!

Plakater til enhver

Udforsk vores store udvalg af plakater. Der er tegnet illustrationer til enhver! Find en plakat, der passer til den bestemte person, og vi garanterer, at den vil bringe et smil på modtageren. Tilkøb en ramme, og vi indrammer plakaten, inden vi sender den din vej. 

Milestones kort

Her har du den meste perfekte og sødeste julegave til de nybagte forældre eller kommende forældre.

Æsken indeholder 40 forskellige milepælskort med vores skønne håndtegnede illustrationer på. De er helt perfekte til at forevige de dyrebare minder – fra babyen bliver født og helt op til tre år. Vi har lavet milepælskort til alle de sjove og helt fantastiske skridt på den første del af ens babys rejse. 

Det er virkelig nemt at forevige de fantastiske minder med disse milepælskort. Man tager blot et af vores skønne milepælskort og placerer ved siden af sin baby og tager et billede. Så har man et dejligt minde fra en af de mange begivenheder man ønsker at forevige. På bagsiden notere man dato, vigtige detaljer samt små sjove episoder fra dagen. Hver enkelt milestone kort bliver til gode minder barnet vil elske at læse senere i livet. Når alle kort er udfyldt gemmes de i den fine silkepose til barnet er stort nok til at læse kortene.

 

Vores fine milepælskort findes både i en lyseblå og lyserød version. Ved køb af en æske til 229,- får du en gratis pakke med syv ekstra kort.

Her finder du vores fine sengetøj sæt til børn.

Lækreste sengetøj

Hvad med det mest lækreste og blødeste sengetøj? Forkæl et heldigt barn med et af vores populære sengetøj sæt!

Vores sengetøj sæt, der er udviklet i samarbejde med BySKAGEN, er produceret i en eksklusiv bomuldssatin og består af vores skønne håndtegnede børnemotiver. På bagsiden finder du de klassiske striber fra BySKAGEN.

Vælg imellem seks forskellige motiver i baby- og juniorstørrelse. 

Sødt nattøj til børn

Vores nattøj-serie fås i str. 2, 4 og 6 år. Disse er også produceret i 100% bomuld og består af vores håndtegnede motiver med enhjørninger og dinosaurer. 

Der er i alt fire sæt nattøj. To pyjamassæt inkl. trøje og buks med dino og et pyjamassæt inkl. trøje og buks med enhjørning, samt en sød natkjole. Prisen er KUN 199,-. 

Her finder du de sødeste pyjamas til børn.

Udforsk vores limited edition papir kunst her.

Start en tradition med os

Vi laver hvert år en juleengel, og den producerer vi kun 100 af hvert år! Alle engle kommer i en fin lille æske med et certifikat, der fortæller nummeret på netop din engel. Man kan blive skrevet ned til, at man hvert år vil blive kontaktet af os, hvor vi sørger for at spørge, om man vil have det samme nummer af årets engel. På den måde kan man samle på vores smukke juleengle og hænge dem op hvert år til jul. Dette er den perfekte og mest betænksomme julegave til en, der elsker sådan nogle traditioner og sætter pris på håndtegnet håndværk!

Et traditionsrigt, hyggeligt og håndtegnet samleobjekt fra Mouse & Pen. 

Kortet der fuldender gaven

Man skal selvfølgelig heller ikke glemme kortet! Vi har kort der passer til enhver anledning i forskellige størrelser. Udforsk vores skønne univers af julekort i alle størrelser. Vi garanterer for, at de sætter en god stemning igang. 

Vi har et stort udvalg af fine hangtags – det perfekte lille kort til gaven, blomsten eller gavekurven!

Udforsk alle vores fine håndtegnede julekort her.


Vi ønsker alle en glædelig jul!
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.