Personlige fødselsplakater

Fødselsplakater er et helt unikt og personligt minde, der skaber en fantastisk stemning på børneværelset.

Fødselsplakat med navn og fødselsoplysninger

Hos Mouse & Pen har vi et stort udvalg af fødselsplakater. Vi har tegnet Beatrice Potters velkendte Peter Kanin, der står sammen med barnets forbogstav. Derudover har vi et bredt udvalg af fødselsplakater, hvor man selv vælger et motiv blandt mange af de velkendte Mouse & Pen figurer. 

På fødselsplakaten kommer det fulde navn til at stå sammen med fødselsdato, sted, klokkeslæt, vægt og længde. Du kan se hele udvalget her!

Vælg selv et motiv, der passer perfekt til fødselsplakaten

Hos Mouse & Pen har vi et stort udvalg af dyrefigurer, som du kan vælge imellem, så det bliver den helt perfekte plakat, samt unik. Mange af figurerne går igen fra Mouse & Pens børneunivers, blandt andet fra vores milepælskort (Milestone cards), men også fra serien “Moon & Stars”.

Fødselsplakat med stort forbogstav

Peter Kanin bøgerne er solgt i mere end 51 millioner eksemplar, hvilket vi godt kan forstå, for der er da ingen, som kan stå for Beatrice Potters helt igennem bedårende kanin! Da Beatrice Potter er en af vores store forbilleder, måtte vi selvfølgelig også tegne den fantastiske Peter Kanin. I samme stil har vi vintage bamsen med en foldet papirshat, der holder barnet forbogstav. 

Fødselsplakat med motiver fra Peter Kanin-universet, vintage bamsen og valgfri motiv, skaber en fantastisk stemning på børneværelset. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.