Nem pakkekalender

Mouse & Pen har gjort det nemt for alle at lave jule- og adventskalender med et Easy Peasy julesæt. 

SÅ NEMT KAN DET GØRES!

Har du også haft sved på panden efter at skulle nå at pakke 24 gaver ind inden den 1. december? Vi har gjort det lidt lettere for alle at nå de mange pakker med vores smarte Easy Peasy jule- og adventskalendersæt. 

Julekalendersættet består af ét ark med klistermærker fra 1-24 til alle pakkerne samt genbrugsposer i tre forskellige størrelser. Du finder julekalendersættet her.

Adventskalendersættet består af ét ark med 1-4 klistermærker og to stk. med glædelig jul, samt fire genbrugsposer. Du finder adventssættet her.

EASY PEASY JULEKALENDERSÆT

Navnet taler for sig selv – det er nemlig easy peasy at lave en pakkekalender med dette sæt.

De stemningsfyldte klistermærker er håndtegnet af indehaver og designer, Helle Dannemarre. Klistermærkerne giver den perfekte julestemning, når de kommer på gaverne. Hvis der allerede er styr på indpakningen, kan disse fine stickers også købes for sig selv.

Hæng gaverne på en snor, juletræet eller lignende. Pynt evt. med band og en lille grangren, så der dufter dejligt af jul. 

Du kan finder vores store udvalg af klistermærker her.

HVAD MED INDHOLDET?

Én ting er at få pakke alle pakkerne ind, en anden ting er at finde på 24 gaver! Det kan vi naturligvis også godt hjælpe med .

Hos Mouse & Pen har vi 500 forskellige kort, og vu danner dem alle ind. Du kan vælge imellem vores smukke egetræs ramme, samt sort- og hvidmalet. 

Du har altså mulighed for at finde det helt perfekte kort, der passer præcis på den, du skal give det til, og få det rammet ind i en A5 ramme med passepartout, som syner kortet så flot – som en lille plakat, der både kan stå og hænge. 

SJOVT OG ANDERLEDES BOGMÆRKE

Vi har designet nogle sjove og anderledes bogmærker. På bagsiden af alle bogmærker finder du en tom bogreol. Denne reol har vi tegnet, så du her kan skrive titlerne på de bøger, du allerede har læst, gerne vil læse eller er blevet anbefalet. 

På den måde kan man motivere sig selv til at få læst flere bøger, eller lave en log over de læste bøger. 

15 PAKKER I ÉN

Med Mouse & Pens wallstickers ark har du 15 gaver på én gang. 

Klip de forskellige klistermærker ud og giv dem i pakkekalender. Hver dag bliver samlingen større og større, og til sidst er der den fineste samling af de to magiske enhjørninger, regnbue, stjerner og sommer fugle. 

Udover Unicorn wallstickers, er det også muligt at købe det fineste sæt Dinosaur wallstickers og Flamingo wallstickers.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.