Fingerprint – en gæstebog

Leder du efter en anderledes gæstebog til den store dag? Mouse & Pen har siden 2018 udviklet fingerprint plakater, hvor alle gæster sætter sit personlige og unikke aftryk som blade eller balloner på en håndtegnet illustration.

Gæsteplakat med alle gæsternes fingeraftryk.

Konceptet er meget simpelt: Gæsterne sætter sit fingeraftryk som blade på et træ og frem kommer den smukkeste trækrone. Det kræver ikke store ord eller poetiske tanker. 

Både de helt små og helt store kan sætte sit fingeraftryk, og der er plads til mange af dem! Hvad er mere unikt end ens fingeraftryk?

Efterfølgende kan plakaten rammes ind og hænges lige der, hvor den giver størst glæde! 

Fingerprintsplakat til enhver anledning

Den sødeste elefant, der holder et festfyrværkeri af balloner med sin snabel, mens dens små og nuttede venner kigger beundringsfuldt på.

Hvem vil ikke gerne have det hængende på sit børneværelse? Når det, udover at være enormt stemningsfyldt, også er lavet af ens venner og familie fingeraftryk!

Siden den første gæsteplakat tilbage i 2018, er der blevet tegnet et hav af fingeraftryksplakater, der passer til alverdens begivenheder. Gæsterplakaterne er ikke kun til de velkendte begivenheder, men kan sagtens bruges til en 1-års fødselsdag, 90 års fødselsdag, sweet sixteen, babyshower m.m,

Gør den lilles barnedåb eller navngivning til en dag, du kan glemmer. Find den perfekte fingerprintsgæstebog.

De fire forskellige nuancer danner den smukkeste trækrone på træet eller balloner på din fingerprintsplakat!

Alverdens farver

Grøn, blå, lyserød, gylden brun, pastel… Hvilken farve skal man vælge? 

De smukke grønne nuancer skaber en fantastisk smuk trækrone, mens den gylden brune rammer efterårsfarvede blade, og en stemning af hygge og kærlighed. Den forskellig farvede stempelpude skaber et festfyrværkeri af farver, mens der også er mulighed for sorte blade til konfirmation eller smedens fødselsdag. Mulighederne er mange!

Ens for alle farverne er, at de varierer alt efter, hvilken nuance gæsterne vælger, og hvordan de sætter aftrykket. Det giver det skønneste farvespil, og så sætter gæsterne også sit helt eget præg på plakaten.

Gør gæsteplakaten endnu mere personlig

“Lige præcis dét fingeraftryk har oldefar sat til din barnedåb!”

Med en tynd 0,3 kuglepen, er det muligt at skrive initialerne eller navnet på alle gæster inden festen begynder, eller lade dem selv skrive sine initialer eller navn på plakaten og derfor sætte aftrykket. 

På den måde kan man i eftertiden snakke om alle dem, der har været med til at berige den store dag. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af håndtegnede fingerprintsplakater til børn. Om det er til barnedåb, navngivning, babyshower eller fødselsdag.

Velsign bryllupsdagen med dine gæsters fingeraftryk og gør plakaten unik og personlig! 

Fremhæv din gæsteplakat

Når første musikken spiller og alle gæster har travlt med at nyde festen, er det en god idé at minde de glade gæster om at få sat sit fingeraftryk. 

Gør det ved at bruge et bord- eller gulvstaffeli, der automatisk fremhæver plakaten, som også kan være med til at give en ekstra festlig stemning. Derudover ser det bare godt ud.

Skriv eller få trykt navn og dato på fingerprint gæsteplakaten

Nederst på alle plakater, er der lavet en linje, hvor man selv kan skrive navn og dato. 

Hvis man ikke føler sig helt sikker på om skriften kommer til at sidde lige i skabet, kan man vælge at få det trykt på plakaten. Denne mulighed kommer frem inde på varerene. 

Find din næste fingerprint gæstebog lige her! Så er du klar til den næste helt store fest. 

Her ses vores populære fingerprint til konfirmandinden. Se også vores fine til konfirmanden, hvor der hænger et fint jakkesæt i træet her.

Er du blevet vild med den alternative gæstebog, så se også vores "En hilsen til".

Du står foran den store flotte gæstebog med de blanke sider og skal skrive en kærlig, sjov og mindeværdig hilsen, men hvad søren skal man finde på. Fortvivl ej, med “En hilsen til”, får alle gæster uddelt et ark, der hjælper gæsterne godt på vej til at spå om fremtiden, give gode råd eller skrive sjove anekdoter. 

Læs mere om “En hilsen til” lige her og få inspiration til den næste store fest. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.