Print selv ark

Filter products
Vælg størrelse
Prisklasse
Filter products
Print selv - Fluffy og Fiona Aktivitetsark til børn. 9 sider med farvelægningsark, før skole opgaver, sjove aktiviteter og leg, lige til at skrive ud derhjemme. Hvid baggrund med to søde enhjørninger Fluffy og Fiona.

Print selv – Fluffy og Fiona Aktivitetsark

39,00 kr.

En print selv Habit Tracker som hjælper med at skabe overblik over vaner. Kryds af dagligt og følg med i din proces mod gode vaner. Hvid baggrund med lyserøde bokse og skemaer på, med masser af plads til noter, mål og vaner.

Print selv – Habit Tracker

28,00 kr.

Print selv - kreativt kit til påskeægsjagt. Et kit til påskeægsjagt med Peter Kanin. Sættet består af to ark med små Peter Kanin figurer, som skal klippes ud og sættes på pinde, hvorefter de kan sættes ned forskellige steder i haven eller bruges som pynt. Der er også små kurve med, som skal klippes ud og sættes sammen og som kan bruges til at samle små påskeæg i, under påskeægsjagten.

Print selv – Kreativt kit til påskeægsjagt

39,00 kr.

En Print selv - Daglig Plan på hvid baggrund med lyserøde tekstfelter og beige felter. Me plads til at notere mad, vand, frugt, træning, noter og dagens forløb og planer.

Print selv – Daglig Plan

28,00 kr.

En print selv - ugeplan i A4 og A5. Hvid baggrund med rosa detaljer og bokse på. Med plads til ugeplan, noter, indkøbsliste og huskeliste.

Print selv – Ugeplan

28,00 kr.

Print selv - Nøddeknækker Mint er et sæt bestående af 2 klippeark med mintfarvede nøddeknækkere og julestokke på. Klip figurene ud og lim dem sammen for at skabe dit eget hjemmelavede julepynt.

Print selv – Nøddeknækker Mint

39,00 kr.

Print Selv - Body & Soul Planner A4 er en praktisk ugeplan med fokus på velvære, selvkærlighed, meditation og yoga. Med soveskema, månefaser mm. Printet på hvidt papir med neutrale, bløde farver, tegninger af en person der laver yoga, månefaser og forskellige felter til at notere søvn, vand, træning og ting der skal huskes.

Print selv – Body & Soul Planner A4

28,00 kr.

Print selv - bordkort på hvidt papir og med grønne blade i akvarel. Kan bruges til mange forskellige anledninger, f.eks bryllup, barnedåb, konfirmation mm.

Print Selv – Bordkort

28,00 kr.

Print selv bordkort i neutrale hvide farver med grønne tal fra 1 til 12 og detaljer på. Kortene printes ud og klippes herefter til og foldes med et buk på midten.

Print Selv – Bordskilte med tal

28,00 kr.

Print Selv - Brev fra påskeharen er et sæt med brev, dørskilt og kuvert til påskeharen. Farverne er beige, blå, gule og lyserøde i en vintage stil. Sættet er perfekt til de små, som skal overraskes af påskeharen og kan bruges år efter år.

Print Selv – Brev fra Påskeharen

39,00 kr.

Print selv – Brev fra Tandfeen – Lyseblå

39,00 kr.

Print selv – Brev fra Tandfeen – Lyserød

39,00 kr.

Tand registreringsark til print derhjemme. Arket er hvidt med et tegnet tandsæt med over og undermund i midten og felter på hver side til dato og alder. Nederst på arket er der tegnet 20 små tænder med plads til at der kan sættes et tand klistermærke på for hver gang en tand tabes.

Print selv – Tand registreringsark

28,00 kr.

Print selv - Lille Firma - Stort Hjerte. Print Selv - Lille Firma - Stort hjerte. Små, fine motiver med f.eks "lille firma, stort hjerte" og "tak for din ordre" på. Lige til at sætte på pakker til dine kunder.

Print Selv – Lille Firma – Stort hjerte

28,00 kr.

Print selv - menukort på en hvid baggrund, med grønne blade i akvarel og "Menu" skrevet i toppen. I neutrale farver som gør dem perfekte til mange anledninger som f.eks bryllup, konfirmation, barnedåb mm.

Print Selv – Menukort

28,00 kr.

Print Selv – Juleby skabelon

15,00 kr.

Print Selv – Julekrans skabelon, Glædelig Jul

15,00 kr.

Print Selv – Julekrans skabelon, It’s varm inside

15,00 kr.

Print selv skabelon til en super fin julekrans til at kunne tegne på glas.

Print Selv – Julekrans skabelon, Merry Christmas

15,00 kr.

Print Selv – Lille fin krans skabelon

15,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.