Personlige baby- og børneplakater

Filter products
Vælg størrelse
Prisklasse
Filter products
Bjørne plakat med navn (dreng) er en plakat på hvid baggrund med en brun bjørn på, i blå shorts og hvid trøje samt kegleformet hat på hovedet. Nederst er der plads til et selvvalgt navn og en dato.

Bjørne plakat med navn (dreng)

259,00 kr.

Bjørne plakat med navn (pige). En plakat med hvid baggrund og en brun bjørn i blågrøn kjole og lyserød sløjfe på hovedet. Nederst er der plads til et navn og dato.

Bjørne plakat med navn (pige)

259,00 kr.

Bestem selv hvad der skal skal stå! Børneplakat med personlig tekst og den sødeste luftballon med en kanin og en elefant i kurven. Hvid baggrund med motiv. Luftballonen er i rosa og lyseblå farver, med en gul kurv med en elefant og en kanin i.

Børneplakat med personlig tekst

259,00 kr.

Familieplakat (Peter Kanin)

299,00 kr.

Lyserød kjole plakat med navn. En plakat på hvid baggrund og med en lyserød, lille kjole på en bøjle på. Nederst er der plads til at der kan stå navn og dato på.

Lyserød kjole plakat med navn

259,00 kr.

Smækbukser plakat med navn. En plakat på hvid baggrund og med et par lyseblå smækbukser på bøjle på. Nederst er der plads til navn og fødselsdato.

Smækbukser plakat med navn

259,00 kr.

Vintage racerbil plakat i lyseblå (dreng). En plakat på hvid baggrund, med en gammeldags legetøjs racerbil på. Bilen er lyseblå og med træfarvede hjul. Nedenunder er der plads til navn og fødselsdato.

Vintage racerbil plakat med navn (Blå)

259,00 kr.

Vintage racerbil plakat i lyserød (pige). En plakat på hvid baggrund, med en gammeldags legetøjs racerbil på. Bilen er sart lyserød og med træfarvede hjul. Nedenunder er der plads til navn og fødselsdato.

Vintage racerbil plakat med navn (Lyserød)

259,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.