Kreativt kit

Filter products
Vælg størrelse
Prisklasse
Filter products
Kreativt kit - Barnedåb/Navngivning Blå. Sættet består af 2 klippeark med ballonpynt, kage topeprs og guirlande til kagen, som bare skal klippes ud og limes sammen. Teddybears i lysebrune nuancer med blå detaljer, samt små teddybears med måne mm.

Kreativt kit – Barnedåb/Navngivning Blå

99,00 kr.

Kreativt kit - Barnedåb/Navngivning Lyserød. Sættet består af 2 klippeark med ballonpynt, kage topeprs og guirlande til kagen, som bare skal klippes ud og limes sammen. Teddybears i lysebrune nuancer og med lyserøde skørter på, samt små teddybears med måne mm.

Kreativt kit – Barnedåb/Navngivning Lyserød

99,00 kr.

Kreativt kit – Brev fra Tandfeen – Lyseblå

99,00 kr.

Papirklip med nøddeknækkeren.

Kreativt kit – The Nutcracker papirklip

99,00 kr.

Kreativt kit – Brev fra Tandfeen – Lyserød

99,00 kr.

Kreativt kit - Brev fra påskeharen er et sæt med brev, dørskilt og kuvert til påskeharen. Farverne er beige, blå, gule og lyserøde i en vintage stil. Sættet er perfekt til de små, som skal overraskes af påskeharen og kan bruges år efter år.

Kreativt kit – Brev fra påskeharen

75,00 kr.

Kreativt kit - Nøddeknækker Lyserød er et sæt bestående af 2 klippeark med lyserøde nøddeknækkere og julestokke på. Klip figurene ud og lim dem sammen for at skabe dit eget hjemmelavede julepynt.

Kreativt kit – Nøddeknækker Lyserød

59,00 kr.

Kreativt kit - Nøddeknækker Mint er et sæt bestående af 2 klippeark med mintfarvede nøddeknækkere og julestokke på. Klip figurene ud og lim dem sammen for at skabe dit eget hjemmelavede julepynt.

Kreativt kit – Nøddeknækker Mint

59,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.