Kreativt kit

Filter products
Vælg størrelse
Prisklasse
Filter products

Kreativt kit – Brev fra Tandfeen – Lyseblå

99,00 kr.

Kreativt gør-det-selv kit til påskeægsjagt med Peter Kanin. Sættet består af to ark med små Peter Kanin figurer, som skal klippes ud og sættes på pinde, hvorefter de kan sættes ned forskellige steder i haven eller bruges som pynt. Der er også små kurve med, som skal klippes ud og sættes sammen og som kan bruges til at samle små påskeæg i, under påskeægsjagten.

Kreativt kit – Påskeægsjagt

99,00 kr.

Kreativt kit – Brev fra påskeharen

59,00 kr.

Kreativt kit – Gækkebrev

59,00 kr.

Kreativt kit – Brev fra Tandfeen – Lyserød

99,00 kr.

Kreativt kit - Barnedåb/Navngivning Blå. Sættet består af 2 klippeark med ballonpynt, kage topeprs og guirlande til kagen, som bare skal klippes ud og limes sammen. Teddybears i lysebrune nuancer med blå detaljer, samt små teddybears med måne mm.

Kreativt kit – Barnedåb/Navngivning Blå

99,00 kr.

Kreativt kit - Barnedåb/Navngivning Lyserød. Sættet består af 2 klippeark med ballonpynt, kage topeprs og guirlande til kagen, som bare skal klippes ud og limes sammen. Teddybears i lysebrune nuancer og med lyserøde skørter på, samt små teddybears med måne mm.

Kreativt kit – Barnedåb/Navngivning Lyserød

99,00 kr.

Papirklip med nøddeknækkeren.

Kreativt kit – The Nutcracker papirklip

99,00 kr.

Pinocchio Sprællemand med eget navn – Klip selv

249,00 kr.

Kreativt kit - Nøddeknækker Lyserød er et sæt bestående af 2 klippeark med lyserøde nøddeknækkere og julestokke på. Klip figurene ud og lim dem sammen for at skabe dit eget hjemmelavede julepynt.

Kreativt kit – Nøddeknækker Lyserød

59,00 kr.

Kreativt kit - Nøddeknækker Mint er et sæt bestående af 2 klippeark med mintfarvede nøddeknækkere og julestokke på. Klip figurene ud og lim dem sammen for at skabe dit eget hjemmelavede julepynt.

Kreativt kit – Nøddeknækker Mint

59,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.