Fingerprint Gæsteplakat

Filter products
Vælg størrelse
Prisklasse
Filter products
Fingerprint plakat på hvid baggrund med lysebrunt træ i midten med en farverig lyskæde på og vimpler i trækronen. Under træet står der to par hvide gummistøvler med sløjfer og blomster på. Nederst er der plads til at skrive navn og dato på og under det står der "Always & Forever"

Fingerprint plakat – Mrs. & Mrs. bryllupstræ

210,00 kr.

Fingerprint plakat på en hvid baggrund med en omvendt gyldengul badminton bold på. Med plads til at gæsterne sætter deres fingeraftryk på plakaten i gyldenbrune nuancer.

Fingerprint plakat – Badminton

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med studentervogn i blå nuancer, studenterhatte ovenover og en masse snore med plads til at gæster sætter deres fingeraftryk for enden af af dem, så de bliver til en flok balloner.

Fingerprint plakat – Blå Studentervogn

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med lysebrunt træ i midten. På træet er der et gult fuglehus, et hjerteformet skilt med ordet "love" og en lille fuglerede. I træets krone kan gæsterne sætte deres fingeraftryk.

Fingerprint plakat – Bryllupstræ

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund, med et lysebrunt træ i midten med plads til at gæsterne sætter deres fingeraftryk som balloner i træet. Under træet er der gaver i forskellig størrelse i blå og brune nuancer.

Fingerprint plakat – Congratulation Tree

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med lysebrunt træ på, med et lille hjerteformet skilt med ordet "Family" på. Der er plads i træets krone til gæsternes fingeraftryk som vin danne blade på træet.

Fingerprint plakat – Family Tree

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med lysebrunt træ med fødselsdagsflag på. Under træet ligger pakker i forskellig størrelse og blå, gule og brune nuancer. I træets krone er der plads til gæsternes fingeraftryk.

Fingerprint plakat – Fødselsdagstræ

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med lysebrunt træ med mørkeblå og sorte vimpler på. Der hænger en lanterne og et mørkt jakkesæt på bøjle på træet. I træets krone er der plads til at gæsterne sætter deres fingeraftryk.

Fingerprint plakat – Konfirmationstræ med jakkesæt

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med lysebrunt træ i midten med en farverig lyskæde på og vimpler i trækronen. Under træet står der to par sorte gummistøvler med en sort tophat på hvert par. Nederst er der plads til at skrive navn og dato på og under det står der "Always & Forever"

Fingerprint plakat – Mr. & Mr. bryllupstræ

210,00 kr.

Fingerprint plakat på hvid baggrund med rød studentervogn, studenterhatte ovenover og en masse snore med plads til at gæster sætter deres fingeraftryk for enden af af dem, så de bliver til en flok balloner.

Fingerprint plakat – Rød Studentervogn

210,00 kr.

Fingerprint plakat til konfirmanden eller fødselarens store dag.

Fingerprint plakat – Cykel og Fodbold

210,00 kr.

Fingerprint plakat – Mælkebøtte

210,00 kr.

Fingerprint plakat på en hvid baggrund med et lysebrunt træ og en grøn cykel på i grønne nuancer. Træet har vimpler med plads til gæsternes fingeraftryk.

Fingerprint plakat – Træ og cykel

210,00 kr.

Fingerprint plakat på en hvid baggrund med et lysebrunt træ og to par gummistøvler i sort og hvid. Træet har vimpler med plads til gæsternes fingeraftryk.

Fingerprint plakat – Bryllupstræ med Gummistøvler

210,00 kr.

Fingerprint plakat – Konfirmationstræ med kjole (Lyserød banner)

210,00 kr.

Fingerprint plakat – Konfirmationstræ med kjole (Sort banner)

210,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt direkte i din indbakke. Vi opdaterer med gode tilbud, nye produkter og kommende events i butikken.